Menu

Ook Voor U Een Natuurlijke Eiken Vloer Van Nederlandse Kwaliteit!

Niet alleen een eiken vloer bij u thuis in de huiskamer of in u appartement maar denk ook bijv. aan de kinderkamer, keuken of zelfs de badkamer en eetkamer. Een prachtige houten vloer bij u in de winkel of op kantoor kan natuurlijk ook.

Ook voor u een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit!

Dan is het wel handig om te gaan voor een massieve vloer met een gemiddelde dikte van Twee centimeter die tegen een stootje kunnen. Denk als voorbeeld aan massief eiken en grenen. Genoeg keuze uit breedtes en sorteringen in massief eiken of grenen. Zoekt u een select plank wat minder noesten heeft? U kunt ook gaan voor een rustieke plank voor dat bekende robuuste karakter en organische uitstraling. Er is genoeg keuze om de juiste houten vloer te vinden voor uw woning.

En u kunt tevens zelf uw kleur uitzoeken voor zowel eiken en grenen planken. Wij verwerken daar speciale hardwax olie voor om het hout daarmee te behandelen. Aan u de keuze

Een juiste keuze om voor een eiken houten vloer te gaan. Weet je al welke het gaat worden?

Overvloed genoeg op dat gebied. Wist je dat de eiken vloer het meest verkocht wordt? Harde vloeren zijn meestal eiken vloeren en die kunnen veel hebben Dit type vloer gaat dan ook een leven lang mee. Een eiken vloer is verkrijgbaar als een massieve vloer en als een lamelparket Eiken vloeren zijn heel gemakkelijk met vloerverwarming te combineren en worden in diverse breedtes, diktes en sorteringen door ons verkocht.

Wat zijn de voordelen van een eiken vloer

Aangezien een harde vloer veelal een eiken vloer is, is het opgewassen tegen alle mogelijke omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een kledingzaak met veel inloop of aan kinderen die aan het spelen zijn. Nog een voordeel is dat een eiken vloer uniek is in zijn soort en een prachtige geeft aan de huiskamer. Tevens blijft deze vloer langdurig mooi mits goed onderhouden natuurlijk en zijn kleine krassen makkelijk te repareren.

Eiken is een echt natuurproduct en daardoor vatbaar voor verschillen in temperatuur en vochtigheids gehalte. Teveel vocht in de lucht zal de vloer uitzetten en te weinig vocht laat het krimpen. Zodoende is het belangrijk dat de vloer op passende wijze gelegd wordt. Tip: Koop een luchtbevochtiger zodat alles in balans blijft. Dat geldt dan weer niet voor lamelparket. Daar zit zowat geen werking meer in en het maakt niet echt uit op welke wijze deze wordt gelegd. Zwevend, verlijmd heeft geen effect als bij een eiken vloer.

Welke eiken vloer kan het beste in mijn huis passen?

Er zijn een aantal verscheidene sorteringen bij eiken vloeren die afhankelijk zijn van noesten en verscheidene onregelmatigheden in de planken. De meest populair is de rustiek vloer die verkrijgbaar is in verscheidene breedtes en diktes en dat geldt ook voor select vloeren. Allebei worden geleverd in massief eiken en lamel parket.

Een slaapkamer Met Een eiken Houten Vloer is Dan Ook bijzonder!

Een tijdje geleden is aan Vloerenhal Montfoort gevraagd een extra ruige rustieke vloer in een oude molen te komen leggen. Deze rustieke vloer vol met ruige delen en noesten was de exacte combinatie voor deze oude molen.

Ruimtes als deze zijn dan ook niet gemakkelijk te leggen door de verschillen in hoeken visgraat eiken vloer en hoogtes. Een uitkomst voor u is om gebruik te maken van onze legservice. U weet in ieder geval dan zeker dat uw vloer er goed uit gaat zien. Er komt dan ook best veel bij kijken. Er wordt een ondervloer geplaatst, daarna worden de planken gelegd en en dan worden eventuele noesten bijgewerkt waarna de vloer met olie wordt afgewerkt De afwerking daarna is het plaatsen van de plinten.

Vraag een adviesKom bij ons voor een degelijk advies

Als er vragen zijn over een massief houten vloer of als u meer wilt weten over onze legservice dan geven wij u bij Vloerenhal Montfoort graag een goed advies.

Tevens voor afwijkende objecten zijn we u graag van dienst. Om al onze vloeren te bekijken nodigen we u dan ook gaarne uit in onze showroom in Montfoort.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.